Home
Contact
Aanmelden

Over ons

Atelier-3 (eerder genaamd Atelier-2) is sinds 2013 een plek om je te laten inspireren en samen te creëren.

Foto rechts: Expositie Atelier-3 te Edam in de Grote Kerk.
Van links naar rechts zijn dat: Gerard van Haaster, Jeanette Olyhoek, Ema Dessens-Susnea, Hanneke Vergeer, Marjolijn Hünd, Joop van Wagtendonk, Hilda Wetting, Yvonne Vergeer, Guilaine van der Vorst en Hans Hunink.
Foto door Portretfotograaf Rein Franken.

Het ontstaan

Sinds 2002 konden enthousiaste kunstschilders en beeldhouwers hun talenten ontwikkelen bij gerenommeerde kunstenaars in Voorburg bij Atelier-2. Toen dit atelier werd opgeheven dreigde de met elkaar bevriende groepjes uit elkaar te vallen en tevens ook de mogelijkheid om met elkaar in een geschikte ruimte, te blijven werken. De wekelijkse gezellige samenkomsten wilde niemand missen omdat juist het gezamenlijke aspect voor ieder, inspirerend werkte. Er werd naar een oplossing gezocht en dit heeft geresulteerd in de oprichting van Stichting Atelier-3.

Het doel

Het doel van de stichting is het beheren van een kleinschalige organisatie door het bieden van een werkplek en een podium voor kunstenaars en het ontplooien van allerlei activiteiten in relatie met beeldende kunst.


Wie zijn wij?

De vriendschappelijkheid en het plezier in het creëren staan bij Atelier-3 voorop. Momenteel werken twee beeldhouwgroepen en één schildergroep op vaste tijden in Atelier-3. De beeldhouwers zijn er op maandag en woensdag, en de (kunst) schilders op woensdagavond. Lid worden?

Stichting Atelier-3 Leidschendam-Voorburg een werkplek voor kunstenaars

Een creatieve verbinding tussen Kunst en kunstenaars

Heeft u interesse om mee te doen?

Neem hiervoor contact op met bestuurslid Marjolijn Hünd 06 4114 7638.

Contact

Atelier-3 is gevestigd op de Laan van Haagvliet 24A 2271 XP in Voorburg ingang bij Garage Van Dorp & De Groot.

06 4114 7638
atelier3voorburg@gmail.com

www.atelier-3.nl/sitemap.xml