Exposities in Galerie ArtiBrak

Van 27 augustus tot en met 14 september en van 10 tot en met 28 december 2014 exposeerden leden van Atelier-3 in Galerie ArtiBrak.

Van 27 augustus tot en met 14 september 2014 exposeerden een groep beeldhouwers, die onder begeleiding van Frans Kokshoorn in het vroegere Atelier 2 werkten en nu zelfstandig werken in het Atelier-3. Deze expositie kwam tot stand met medewerking en bemiddeling van Frans Kokshoorn die lid is van de kunstenaarsvereniging ArtiBrak. De deelnemende beeldhouwers waren: Nieke Aalders, Roswitha van den Berg, Charlotte Klaarhamer, Germaine Koot, Joske Mulder, Annemarie de VeyMestdagh en leden van Atelier-3 Guilaine van der Vorst, Jeanette Olyhoek, Hanneke Vergeer en Hans Hunnik.

Om de wanden van de galerie te bekleden, deden twee schilderende vrijwilligers van ArtiBrak mee, te weten Riet Fruijtier en Atelier-3 lid, Hilda Wetting. Hilda Wetting heeft de expositie georganiseerd en de opening is gedaan door Charlotte Klaarhamer. De openingsreceptie werd muzikaal begeleid door liedjeszanger en gitarist, Karel de Vey Mestdagh.

In de bovenzaal van Galerie ArtiBrak exposeerden van 10 tot en met 28 december 2014 en oud-leerlingen van wijlen kunstschilder Joost Verhagen en leerlingen en oud-leerlingen van beeldhouwer Frans Kokshoorn. De deelnemende schilders van Atelier-3 waren Maddy Albers, Gerard van Haaster, Marjolijn Hünd, Joop van Wagtendonk en Hilda Wetting.
De beelden werden tentoongesteld door Agostina de Groot, Mechteld de Bueger, Vicky Dieben, El Duijvestein-Wils, Ilse Duijvestein, Gemma Uiterwijk Winkel-Spronk, Marlice ten Have-Batenburg, Els Jansen, Truus Manger, Mieke Mees, Laila Rosier, Annelies Stax-Berkvens, Gerda Vierling, Lenie Vols, Bram Wijmans en Jeanine Zoet.
De expositie werd georganiseerd door Hilda Wetting, kunstminnend lid van ArtiBrak en lid van Atelier-3. Hanneke Vergeer, bestuurslid van de Stichting Atelier-3, heeft de expositie geopend. Gedurende de hele periode heeft de expositie veel publiek getrokken.