Beeldend Kunstenaar

Lynette de Vries-Myburgh (1972) heeft zich op diverse gebieden als beeldend kunstenaar ontwikkeld. Zo is zij afgestudeerd aan de kunstacademie, grafisch ontwerp, en heeft zij zich hiernaast als kunstschilder en Design Manager ontwikkeld.

Sinds haar studie Communicatiewetenschappen aan de UvA heeft zij haar gespecialiseerd in
visuele communicatie, haar schilderwerk is zo dan ook geladen met symbolen vol betekenis. In 2010 heeft zij de Master of Design Management opleiding (MDM) aan The European Institute for Brand Management afgerond. Na deze periode schildert zij dan ook graag merken/etalages. Als eigenaar van creatief marketingbureau Toffee Apple (toffeeapple.net) in Voorburg blijft zij ook hands-on als grafisch ontwerper en Design Manager actief.

Tijdens haar studie en schooltijd heeft zij verschillende prijzen gewonnen voor schilderen. In 2014 won zij de schilderwedstrijd die uitgeschreven is door de ondernemersvereniging van Voorburg en Het Kunstuitleen. In 2015 won zij de tweede prijs voor een soortgelijke wedstrijd. In 2009 heeft Strategy& haar werk ingezonden voor de Design Management Europe Award.

Lynette is lid van kunstenaarsvereniging ArtiBrak.

Exposities

2017 - Januari, ledententoonstelling ArtiBrak Voorburg
2017 - April, Nieuw bloed ArtiBrak Voorburg

Contact

Lynette de Vries-Myburgh
Van Duvenvoordelaan 56
2274TB Voorburg

06 4858 3204
info@toffeeapple.net
www.toffeeapple.net

Stel een vraag

Verstuur